About

Welkom op Anne’s plek! Leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen, ik geef je graag een kijkje in mijn leven.

Ik ben dus Anne en mijn blog is een uit de hand gelopen hobby. Mijn blog is dan ook geen hobby meer, maar inmiddels mijn passie.
In het eerste jaar, 2014, van het voortgezet onderwijs ben ik mijn eerste blog begonnen. Toen der tijd was het echt alleen mijn hobby, dat ik naast mijn andere hobby’s deed. Dit veranderde echter wanneer mijn hele leven veranderde.

December 2015 kreeg ik mijn knieblessure. Mijn vaste tijdsbesteding raakte ik kwijt, voetbal. Ik trainde twee keer in de week en op zaterdag nog een wedstrijd. Ik zou nog een extra training erbij krijgen op de zondag, een speciale keeperstraining van een oud AZ-keeper. Toen dit allemaal weg viel werd mijn blog mijn uitlaadklep.

Het ging echter toen der tijd eigenlijk bergafwaarts met mij. Ik zat niet meer lekker in mijn vel, ik had dingen van het verleden niet verwerkt en toen ik verloor wat ik het allerliefst deed was dat een mega harde klap in mijn gezicht.
Ik raakte mijn motivatie voor bloggen kwijt en stopte. Dit heb ik een halfjaar volgehouden, bloggen is iets wat een deel van mij is geworden en dus kon ik niet anders dan weer opnieuw beginnen.
Het begin van Anne’s plek.

Anne’s plek is de plek waar ik mijn verhalen, ervaringen en hersenspinsels met jullie deel. Ik neem jullie mee in mijn leven en deel mijn inzichten.

Vandaag de dag heb ik het verleden afgesloten en heb ik mijn littekens weten te waarderen. Ik zit in het 6e van het vwo en ben ontzettend gemotiveerd om dit jaar te behalen.
Naast school heb ik hele lieve vrienden die altijd voor mij klaar staan. Ook prijs ik mijzelf gelukkig met het gezin waarin ik opgroei, een plek waar liefde en leed gedeeld kan worden.

Na het ontstaan van mijn blessure heb ik mijzelf enorm ontwikkeld. Ik heb dingen afgesloten en heb een andere kijk op het leven gekregen. Ik probeer van elke dag te genieten van het leven, om het beste eruit te halen, nieuwe mensen te leren kennen, vreugde de wereld in te brengen en vooral mijzelf te laten lachen.

Anne’s plek is dus letterlijk mijn plek. Mijn plekje dat ik met jou wil delen. Neem de tijd, maak kennis met mijn verhalen en misschien maak ik wel kennis met jou wanneer je een reactie achterlaat onder een van mijn artikelen.

Wees welkom!