Wat als ik het niet voel

Het is al een poos heel erg rustig op Anne’s plek, iets te rustig kan je wel zeggen. Ik ga heel eerlijk met jullie zijn, het gaat even niet zo heel erg lekker met mij. Ik zit niet goed in mijn vel en heb weer huilbuien waarna je hoofdpijn hebt waar je u tegen zegt en van die lekker opgezwollen ogen die erbij komen kijken.

Nu ik dit heb neergezet zinkt de moed mij weer in de schoenen, wat kan het jullie nou weer schelen of het wel of niet goed met mij gaat en nu ik dit neerzet vind ik dat ik dit niet kan zeggen want voor hetzelfde geld kan het jullie wel wat interesseren. Kijk dit bedoel ik dus, mijn hoofd is 24/7 aan het ratelen. Ik merkte het al aan mijn gemoedstoestand maar inmiddels geeft mijn huid ook aan dat er iets niet helemaal pluis zit. Ik heb weer eczeem en psoriasis.

Het probleem is dus dat ik eigenlijk niet weet waar ik moet beginnen om mij weer wat beter te laten voelen. Leef ik of word ik geleefd? Moet ik een weekje vrij nemen om weer even op adem te komen van al die drukte? Moet ik met iemand praten? Wat ga ik doen om mij beter te voelen? Leg ik teveel druk op mijzelf? Serieus ik weet het gewoon niet. En het frustreert mij enorm. Ik doe mijn best om dingen voor mijzelf te doen en de afgelopen twee dagen waren goede dagen, maar zoals vandaag voel ik het niet. Ik voel niet de passie om iets te gaan doen en ik word helemaal gek van mijzelf.

Waarschijnlijk vraag ik ook teveel van mijzelf. Ik heb twee maanden bij mijn vriend gewoond, en hoewel ik daar enorm van heb genoten vraagt het toch energie want je past je toch aan naar hun manieren. Daarna woonde ik twee weekjes thuis, waar mijn vader met burn-out achtige klachten thuis zit en nu ben ik weer een weekje bij mijn vriend omdat we het huis voor onszelf hebben. Werk is daarnaast onwijs druk. Ik denk dat het allemaal even teveel is en dat ik een stapje terug moet doen.

Dus het is rustig omdat ik gewoon totaal niet weet wat ik met mijzelf aan moet. Ik ben mijn blog echt niet vergeten, maar telkens als ik een artikel begin stop ik na een alinea omdat ik het dan niet meer weet. Dus om mijzelf niet teveel druk op te leggen heb ik ook geen uitgelichte afbeelding en dat is oké. Het is mijn blog en het moet voor mij werken.

4 gedachten over “Wat als ik het niet voel

  1. Oh wat herken ik je gevoel! Dat duister denken over wat anderen het kan schelen wat jij doet.. heel vervelend en ik wil daar ook graag uit. Ik snap je, soms is alles teveel en kun je gewoon niks hebben. Elk woord wat er uit je pen komt, lijkt nergens over te gaan en je vraagt je af waarom… Het zal ergens wel een doel hebben. Laat je hoofd niet hangen! Ik ben in ieder geval blij met elk woord die je zet! xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s